DRL JO17 – Slikkerveer

Boys wat een wedstrijd. Wat hebben de mannen gevochten als echte Rotterdamse leeuwen. Na een aantal wedstrijden verloren te hebben was het in de week van 8 t/m 14 november onze taak om de jongens toch goed te motiveren op de wedstrijd tegen Slikkerveer. Maandag de 8e november heeft de trainer van zaterdag 1 (Carlos) een gasttraining gegeven en hier hebben ze aardig wat van opgestoken.

Woensdag de 10e heeft Marlon de Leuv de volledige training gedaan omdat ik helaas wegens trieste familieomstandigheden er niet bij kon zijn. Vrijdagavond kreeg ik van hem een telefoontje dat het team er helemaal klaar voor was.

Zaterdag de 13e toen de mannen rond twaalf uur allemaal aanwezig waren zagen ze er allemaal gemotiveerd uit en stonden ze al te springen om de kleedkamer in te gaan.

Ik heb in de kleedkamer alleen de opstelling bekend gemaakt en tegen ze gezegd dat ze het gevoel moesten krijgen dat er bij ons in de Leeuwenkuil er maar 1 de baas is en dat zijn wij.

We gingen met 1-0 (Shyheim) terug naar de rust in en dat was zeker verdient

2e helft hebben ze met z’n allen gevochten als Leeuwen wat resulteerde tot een mooie 5 – 1 overwinning 2 × Mo, 1 × Damien en 1 × Dimitri

Nogmaals probeer dit niveau vast te houden, maar zeker Gefeliciteerd

1 TEAM

1 TAAK

IMG_9852.JPGIMG_9862.JPGIMG_9858.JPGIMG_9864.JPG

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!